Kindercoaching

"Alles kan als jij het laat gebeuren"*

Meer informatie?

Kindercoaching

Wanneer u als ouders/verzorgers ziet dat uw kind even niet lekker in zijn vel zit, bang, onzeker of verdrietig is, kunt u uw kind hier meestal wel bij helpen. Merkt u echter dat deze emoties vaker voorkomen of langer aanhouden dan u gewend bent, kan dit vragen bij u oproepen.

U kunt dan denken aan een bang, boos, verdrietig, eenzaam, onzeker, faalangstig kind, uw kind slaapt niet goed of kan moeilijk in slaap komen, doet zich anders voor dan u gewend bent of gaat bepaalde situaties en/of plaatsen vermijden. Uiteraard is deze opsomming absoluut niet compleet.

Heeft u het gevoel, dat uw kind emotioneel niet lekker in zijn vel zit en weet u even niet hoe u hem/haar kunt helpen, neemt u dan gerust contact met mij op.

Een kindercoach is er voor kortdurende, doelgerichte of richtinggevende hulp die het kind en zijn ouders helpt om er in de toekomst weer zelf mee verder te gaan. Ik richt mij daarbij op wat er in het kind omgaat qua gevoel en emoties.

De kracht van de kindercoach is dat ik help waar nodig. Ik luister vooral naar wat het kind aangeeft en spring daar op in. Met een open houding probeer ik zoveel mogelijk de oplossingen vanuit het kind zelf te laten komen.

* uit de musical Mary Poppins

Dapper Praktijk voor Kindercoach en Onderwijsbegeleiding

Melanie Teunissen
Kruisbergseweg 50
7009 BR Doetinchem
T. 06 - 28 57 39 25
E. info@watdapper.nl
KvK 64248631